Vernieuwde SLO-website

geplaatst: 6 maart 2019
door: Webmaster

SLO heeft haar website SLO.nl en haar vakportalen in een nieuw jasje gestoken. Onze ruime hoeveelheid informatie voor schoolleiders en leraren, over vakken en curriculumontwikkeling op school, wordt daarmee beter ontsloten.

We hebben nu meer manieren waarop je bij de informatie kunt komen en we bieden je aanverwante informatie per onderwerp. Maar de belangrijkste verandering voor de gebruiker is misschien wel dat de zoekfunctie sterk verbeterd is. Alle inhoud van de websites is nu met een zoekveld op te vragen.

In 2019 brengen we een voor een onze projectwebsites en de digitale handreikingen voor schoolexamens onder één dak, zodat je als gebruiker beter bij de informatie kunt komen.

Bij de veranderingen die we hebben doorgevoerd, hebben we zoveel mogelijk links naar inhoud gehandhaafd. Het kan zijn dat je desondanks informatie die je zoekt niet kan terugvinden in de website. Heb je vragen of kom je fouten tegen, mail dan naar webmaster@slo.nl. We helpen je graag om de informatie te vinden en zo onze website te verbeteren voor alle gebruikers.