Zoeken - zoekresultaten
verfijn de resultaten
Een bijdrage leveren aan het beheren van horecaproducten voor en maaltijden uit bijzondere keukens bereiden.
Het betreft hier een verbredend keuzevak. Dit keuzevak is te volgen voor leerlingen uit alle profielen. Leerlingen die uit het profiel HBR komen én de profielmodulen Bakkerij en Keuken al hebben gevolgd hebben dan een streepje voor, omdat bepaalde vaardigheden in dit keuzevak terugkomen.
Waar kunnen de leerlingen in dit keuzevak aan werken? Hier volgen enkele suggesties:
Hoe geef ik invulling aan burgerschap in de dagelijkse onderwijspraktijk? Welke methoden en andere materialen zijn er? Wie kan me daarbij helpen?
Bij rekenen-wiskunde gaat het om basisvaardigheden die bijdragen aan de gecijferdheid van leerlingen.
De snelle ontwikkeling van natuurwetenschap en techniek maakt dat leerlingen naast kennis van feiten en regels ook inzicht in de werkwijze van de wetenschap moeten verwerven. Over dat laatste gaat deze pagina.