Zoeken - zoekresultaten
verfijn de resultaten
Een bijdrage leveren aan het beheren en vervaardigen van brood- en banketspecialiteiten, gekenmerkt door een complexer productieproces, onder andere ten aanzien van verschillende soorten broden
Een bijdrage leveren aan het beheren van horecaproducten voor en maaltijden uit bijzondere keukens bereiden.
In een meer complexe praktijkomgeving service en advies verlenen aan diverse typen gasten, omgaan met gedifferentieerde vragen en de bijbehorende serveertechnieken uitvoeren:
Het betreft hier een verbredend keuzevak. Dit keuzevak is te volgen voor leerlingen uit alle profielen. Leerlingen die uit het profiel HBR komen én de profielmodulen Bakkerij en Keuken al hebben gevolgd hebben dan een streepje voor, omdat bepaalde vaardigheden in dit keuzevak terugkomen.
Waar kunnen de leerlingen in dit keuzevak aan werken? Hier volgen enkele suggesties:
De toepassing van technologie als antwoord op een specifieke vraag wordt steeds belangrijker. Dat vraagt om nieuwe vaardigheden van de toekomstig beroepsbeoefenaar. Het is daarom van belang hieraan in de lessen aandacht te besteden.
introductie en algemene informatie over het schoolexamen bedrijfseconomie havo/vwo
Subdomein A4, A5 en A6: Ethisch handelen, informatica-instrumentarium hanteren en werken in contexten.