Zoeken - zoekresultaten
verfijn de resultaten
aantal resultaten: 7082
Scholen mogen vrije keuzevakken, ook wel decentrale keuzevakken genoemd, ontwikkelen.
9 mei 2019
De verdiepende keuzevakken Horeca, bakkerij en recreatie:
Gastheerspecialisatie;
Brood- en banketspecialisatie;
Keukenspecialisatie;
Evenementen.
10 mei 2019
Hoewel de meeste keuzevakken uitgewerkt zijn in drie niveaus is het uiteindelijk aan de school om de eindtermen te vertalen naar onderwijs. Het onderwijs moet passen bij het niveau van de leerlingen. In het onderwijs zal het verschil tussen leerwegen onder andere tot uiting komen door:
10 mei 2019
Een bijdrage leveren aan het beheren en vervaardigen van brood- en banketspecialiteiten, gekenmerkt door een complexer productieproces, onder andere ten aanzien van verschillende soorten broden
10 mei 2019
Een bijdrage leveren aan het beheren van horecaproducten voor en maaltijden uit bijzondere keukens bereiden.
10 mei 2019